PURJEHDUS

Espoon Merenkulkijoiden purjehtijat osallistuvat aktiivisesti seuran purjehdustoimintaan ja sen kehittämiseen. Jäsenistön vaikutuskanava on purjehdusjaos, jossa jokainen antaa parhaaksi katsomallaan tavalla oman panoksensa seuran vuosittaiseen kilpa- ja perhepurjehdukseen. Purjehdusjaoksen vetäjänä toimii Espoon Merenkulkijoiden varakommodoori ja kilpailupäällikkö (kts. Toimihenkilöt-sivu).

KILPAPURJEHDUS 2018

Espoon Merenkulkijat ja Esbo Segelförening järjestävät 26.8.2018 avoimen purjehduskilpailun. PENTALA - RWYC Challenge on perinteikäs LYS kilpailu ja North Sails Suomenlahti Ranking -osakilpailu. Vuoden 2017 tuloksiin pääsee vasemmalla olevan linkin avulla.

Seuran Mestaruus ratkaistaan PENTALA - RWYC Challenge -kilpailun yhteydessä laskemalla EM:n jäsenille omassa luokassa mestaruustulokset. Huom. EM:n jäsenten tulee ilmoittautua kilpailupäällikölle sähköpostitse. Ohjeet kilpailukutsussa sivun vasemmassa laidassa.

Westhouse Cup on keskiviikkoisin järjestettävä iltakilpailusarja. Kilpailusarjan järjestää EMK, EPS, EM, NJK, ja SMER. Kilpailujen lähtö ja maali on Espoon Haukilahden edustalla. Muista käydä ennen tämän kauden ensimmäistä kilpailua ilmoittautumassa osoitteessa www.kilpapurjehtijat.com/whc. Vain allaolevan järjestelmän kautta ilmoittautuneet veneet ovat mukana tulostenlaskennassa. Tutustu samalla myös purjehdusohjeeseen. EM:n purjehdusjaoksen jäsenet osallistuvat kahden osakilpailun järjestämiseen.

Osalla jäsenistöä kilpapurjehdus on jo sen verran verissä, että he osallistuvat muihinkin kilpailuihin kuin mitä edellä on mainittu. Joka vuosi toimintakertomuksessa luetteloidaan seuran jäsenten suorituksia ja mainetekoja. Kaken kiulu jaetaan parhaasta menestyksestä ulkopuolisissa kilpailuissa. Jotta vuosittainen toimintakertomus pystytään tekemään mahdollisimman lähelle todellisuutta, niin lähetä kuluvan vuoden saavutuksesi kilpailupäällikölle .

Copyright O.Nuutila