Linkit

PENTALA-RWYC CHALLENGE LYS-kilpailu ja SEURAN MESTARUUSKILPAILUT 2017
purjehditaan yhdistettynä sunnuntaina 27.8.2017

Pentala-RWYC tulokset 2017

North Sails LYS RankingSEURAN MESTARUUS 2017
Tulokset 2017

SEURAN MESTARUUS 2016
Tulokset 2016

WESTHOUSE CUP

PURJEHDUS

Espoon Merenkulkijoiden purjehtijat osallistuvat aktiivisesti seuran purjehdustoimintaan ja sen kehittämiseen. Jäsenistön vaikutuskanava on purjehdusjaos, jossa jokainen antaa parhaaksi katsomallaan tavalla oman panoksensa seuran vuosittaiseen kilpa- ja perhepurjehdukseen. Purjehdusjaoksen vetäjänä toimii Espoon Merenkulkijoiden varakommodoori ja kilpailupäällikkö (kts. Toimihenkilöt-sivu).

KILPAPURJEHDUS 2017

Espoon Merenkulkijat ja Esbo Segelförening järjestävät 27.8.2017 avoimen purjehduskilpailun. PENTALA - RWYC Challenge on perinteikäs LYS kilpailu ja North Sails LYS Ranking osakilpailu. Vuoden 2016 tuloksiin pääsee vasemmalla olevan linkin avulla.

Espoon Merenkulkijat ei järjestä erillistä Seuran Mestaruuskilpailuja vuonna 2017. Seuran Mestaruus ratkaistaan PENTALA - RWYC Challenge -kilpailun yhteydessä laskemalla EM:n jäsenille omassa luokassa mestaruustulokset. Kilpailun tulokset löytyvät vasemmalla olevan linkin takaa.

Westhouse Cup on keskiviikkoisin järjestettävä iltakilpailusarja. Kilpailusarjan järjestää EMK, EPS, EM, NJK, ja SMER. Kilpailujen lähtö ja maali on Espoon Haukilahden edustalla. Muista käydä ennen tämän kauden ensimmäistä kilpailua ilmoittautumassa osoitteessa www.westhousecup.fi. Vain allaolevan järjestelmän kautta ilmoittautuneet veneet ovat mukana tulostenlaskennassa. Tutustu samalla myös purjehdusohjeeseen.

EM:n purjehdusjaoksen jäsenet osallistuvat kahden osakilpailun järjestämiseen.

Osalla jäsenistöä kilpapurjehdus on jo sen verran verissä, että he osallistuvat muihinkin kilpailuihin kuin mitä edellä on mainittu. Joka vuosi toimintakertomuksessa luetteloidaan seuran jäsenten suorituksia ja mainetekoja. Kaken kiulu jaetaan parhaasta menestyksestä ulkopuolisissa kilpailuissa. Jotta vuosittainen toimintakertomus pystytään tekemään mahdollisimman lähelle todellisuutta, niin lähetä kuluvan vuoden saavutuksesi kilpailupäällikölle .

MUU KILPAILUTOIMINTA 2017
Tästä kohdasta löytyy viitteet siihen kilpailutoimintaan, josta jäsenistö on kiinnostunut. Voit toimittaa kilpailupäällikölle tapahtuman varsinaisen web sivun osoitteen. Jos haluat vastata jäsenistön kysymyksiin tapahtumasta, niin liitä mukaan sähköpostiosoitteesi.

Suursaari Race 9. - 11.6.2017 mukana Timo Lauttia.
Helsinki Tallinna Race 18. - 19.8.2017 mukana Timo Lauttia.

KOULUTUS
Edellisen vuoden tapaan Purjehtijaliiton kurssit ovat siihen aikaa vuodesta, kun jäsenistö ei ole vielä herännyt talviunesta. Seuran periaatteisiin on kuulunut kustantaa mm. katsastusmiesten ja kilpailun järjestäjien, mukaan lukien päälliköiden ja tuomareiden kouluttaminen. Vanha viisaus, tekemällä oppii, tekee sinustakin mestarin. Aiheesta enemmän sivulla purjehdusjaoksen toiminta.

KILPAILUHENKISTÄ OLESKELUA
Perhepurjehdus on myös osallistumista perheen yhteisiin tapahtumiin. Kannattaa tulla seuran mestaruuskisojen aikaan rannalle kannustamaan. Seuraavana vuonna voikin sitten olla itse radalla kannustusta vastaanottamassa.

PURJEHDUSKAUSI 2016

Ohessa vuoden 2016 tuloksia. Seuran toimintakertomuksista löytyy lisää mainintoja menestyksestä, niin radalla kuin perhepurjehduspuolella.

Pentala - RWYC Challenge Tulokset

Purjehduskeli oli aurinkoinen, ja tuulta riitti kaikille kilpailijoille maaliin saakka.

EM Mestaruuskilpailu Tulokset

PALKITUT
Seuran pikkujouluissa palkittiin seuraavat henkilöt

Tommi Vihavainen Westhouse Cup paras pienen luokan sijoitus.
Timo Lauttia Westhouse Cup paras ison luokan sijoitus.
Timo Lauttia Seuramestaruus-kiertopalkinto.
Martin Mikkola Kaken Kiulu 29er EM kilpailut 4. sija Tonsberg, Norway.

Copyright O.Nuutila