YLEISTÄ

Espoon Merenkulkijat ry. on perustettu 1973 tarjoamaan Nokkalanniemen satamassa satamapalvelut ja
edistämään jäsentensä purjehdukseen ja veneilyyn liittyvää harrastusta.
Seura järjestää mm. purjehduskilpailuja, valmennuskoulutusta ja neuvontaa. Seura on jäsenenä Suomen Purjehdus ja Veneilyssä, Espoon Meriturvallisuusyhdistyksessä sekä TUL:n Helsingin piirissä.
Seura on myös Espoon Meripelastusseuran ja Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen kannatusjäsen.

WEB JA SOSIAALINEN MEDIA

Sivusto www.espoonmerenkulkijat.net tarjoa seuran jäsenille ja seurasta kiinnostuneille perustiedot seurasta, toiminnasta ja toimihenkilöistä. Sivustolta löytyvät myös tiedotteet, katsastusohjeet, venepaikkahakemus sekä muu olennainen materiaali.

Seuran ajankohtainen ja vuorovaikutteinen sisältö on siirtymässä Sosiaalisen Mediaan (SOME). Espoon Merenkulkijoilla on ollut käytössä yli viisi vuotta suljettu Facebook-ryhmä niitä jäseniä varten, joilla on Facebook-tili. Tähän ei ole tulossa muutoksia. Seuran tiedottaja lisää halukkaat jäsenet edellämainittuun ryhmän. Olemme avanneet uuden sivun Rantaparlamentti... Tämä uusi sivu sisältää viimehetken tiedot lähiaikojen tapahtumista ja sen seuraaminen on kaikille mahdollista.

Sosiaaliseen Mediaan siirtymisen myötä otamme käyttöön uudempaa tekniikkaa, joka mahdollistaa monimuotoisen ja vuorovaikutteisen tiedotuksen.

MUUTA ASIAA

EVTY:n tarjoamat koulutustilaisuudet löytyvät EVTYn sivustolta

Sähköpostiosoitteet
Teillä, joilla on sähköpostiosoite ja haluatte sen antaa sihteerillemme erilaisen tiedon välittämiseen, lähettäkää hänelle viestiä asiasta. Veneenperälippuja, EM-kokardeja kipparinlakkiin ja EM-merkkejä Lippuja ja merkkejä voit ostaa johtokunnan jäseniltä. Kokardin hinta on 8 euroa ja kankaisen EM-merkin hinta on 7 euroa .


Uutiset

20.1.2020
Vuoden 2020 Ensimmäinen Tiedote on julkaistu! Lue lisää...

14.10.2019
Vuoden 2019 Neljäs Tiedote on julkaistu! Lue lisää...

Tulevia tapahtumiaTärkeät päivät...
Copyright O.Nuutila