Pikkujoulut perjantaina 26.11. klo 19:00 Majalla

Espoon Merenkulkijoiden perinteiset pikkujoulut järjestetään Majalla perjantaina 26.11. klo 19:00 alkaen.

EDIT 24.11.2021

Heikkenevän koronatilanteen takia pikkujoulut järjestetään viime vuoden tapaan Majan pihalla eli muistakaa pukeutua lämpimästi. Sääennuste näyttää nollakeliä eikä pitäisi sataa. Lämmintä glögiä ja pientä purtavaa tarjolla 🥳

Tarjolla Tomin salaisella reseptillä keitettyä glögiä sekä pientä purtavaa ja muita virvokkeita. Koronatilanne sallii juhlien järjestämisen sisällä Majassa, mutta myös piha-alue on käytössä, jos glögi maistuu paremmalta raikkaassa meri-ilmassa kynttilöiden valossa ja nuotion loimussa.

Pikkujouluissa palkitaan myös kauden aikana ansioituneet jäsenet, joten jo sen takia kannattaa tulla paikalle!

Tervetuloa!