Kesäsäilytys

Kesäsäilytykset ovat pukkien ja pressujen varastointi, trailerien säilytys ja mahdollinen veneen nosto kesän aikana. Alla on ohjeet, joihin pyydämme tutustumaan. Voit kysyä lisätietoja tarvittaessa seuran satama-asioista vastaavilta henkilöiltä.

Venepukit

Pukkien siirto pukkiaitaukseen on omistajan vastuulla. Se voidaan hoitaa joko omatoimisesti tai hyödyntämällä Hiab-autoa, joka on paikalla kevättalkoopäivänä. Mikäli hoidat pukin siirron omatoimisesti, sijoita se purettuna pukkiaitauksessa sille osoitetulle alueelle.

Pukkiaitaukseen maalataan omat alueet purjevenepukeille, kolmijaloille, moottorivenepukeille, pressutelineille sekä oma alue Nokkalan Venekerholle. Jos et ole varma pukkisi tai muun materiaalin sijoittamisesta, kysy asiasta satamavastaavalta. 

Mikäli hyödynnät Hiab-autoa siirrossa, pura pukit sekä niputa kasat siirtovalmiiksi kevättalkoo-päivään mennessä noudattaen seuraavia ohjeita:

  1. Kaada tai irrota pukkien pystytuet
  2. Jos sinulla on teline/pukkinippu, sido se tukevasti liinoilla
  3. Kiinnitä pukkiin/nippuun A5-kokoinen sään- ja siirronkestävä tunnistelappu
  4. Lapusta tulee selvästi käydä ilmi omistajan nimi ja talvisäilytyspaikan numero
  5. Älä jätä pukkien päälle irtotavaraa kuten lautoja, pressuja tms

Hiab-auton käytöstä peritään maksu toteutuneiden kustannusten perusteella maksimissaan 40 €.

Pressut
Pressut voidaan säilyttää kesäkauden pressuvajassa, joksi nykyinen autotalli muutetaan rakentamalla sinne hyllyt pressujen säilyttämiseksi.

Trailereiden kesäsäilytys
Trailereita ei saa kesäkaudella säilyttää Nokkalan sataman alueella. Espoon kaupunki on varannut seuramme trailereille paikan Suomenojan satamasta.

Veneen nosto kesken purjehduskautta
Mikäli vene täytyy nostaa ylös kesken purjehduskautta esim. korjaamista varten, tulee pukki nostaa omatoimisesti aitauksesta ja palauttaa samaan paikkaan. Ota yhteyttä seuran satamavastaavaan, mikäli tarvitset satama-alueelta paikan veneilykauden aikana.