Talvisäilytys

Talvisäilytys on mahdollista Nokkalan sataman alueella. Talvisäilytykseen ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan toive tulevan talven paikasta ilmoitetaan kesäpaikkaa haettaessa. Ilmoita mahdollisista muutoksista hyvissä ajoin ennen syksyä seuran venepaikkavastaavalle.

Venepaikkavastaava tekee vuosittain kartan talvisäilytysalueesta. Kartan tarkoituksena on varmistaa, että kaikki veneet mahtuvat hyvin talvisäilytysalueelle, kulku veneiden välissä on talvellakin mahdollista ja että alue on mahdollisimman turvallinen veneille. 

Palovaaran takia talvisäilytyksessä olevissa veneissä saa sähköä käyttää vain omistajan/haltijan ollessa paikalla. Muistutamme myös, että tikkaat tai veneeseen pääsyn mahdollistavat pukit tai muut vastaavat irtotavarat on lukittava ja estettävä mahdollisten ulkopuolisten pääsy veneisiin.

Talvisäilytyksessä olevat veneet merkitään. Pidä myös naapurin venettä vähän silmällä! Mahdollisista vahingonteoista ja epäilyistä voi ilmoittaa satamakapteenille. 

Suosittelemme käyttämään veneiden suojina raskaita pressuja, jotka pysyvät paikallaan kovallakin myrskyllä. Näin huomioimme myös naapuruston asukkaat, kun kevyet pressut eivät pauku eivätkä lentele satamassa.