Vuosikokouksen 2023 antia

Keskiviikkona 15.3. järjestettiin Espoon Merenkulkijoiden vuosikokous. Kokouksessa oli vajaa kolmekymmentä osallistujaa.

Kokouksessa esiteltiin aluksi toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2022. Pääasiassa vuosi eteni toimintasuunnitelman mukaan, onneksi lähes ilman pandemian aiheuttamia rajoituksia. Satamaan ostettiin uusi mastokärry jäsenistön toiveiden mukaan. Vartiointi jaettiin sovitun mukaisesti, ja on systeeminä tullut jäädäkseen. Seuramme hallinnassa olevien kiinteistöjen remontit alkoivat erilaisilla selvityksillä ja Majan lattian purulla. Tapahtumat järjestettiin ja niissä kävi mukavasti väkeä.

Seura täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tämä näkyy myös toiminnan suunnittelussa. Juhlia suunnittelee oma komitea, jonka vastuulla ovat vuoden tapahtumat ja historiikki. Juhlavuosi huipentuu yhteiseen juhlaan 18.11. Laita päivämäärä jo kalenteriin. Muuten seuran toiminnassa mennään turvaten perustoiminta ja varmistaen, että kaikilla on mahdollisuus nauttia veneilystä seuran sääntöjen hengessä.

Kokouksessa valittiin hallitus uudelle kaudelle. Kommodoriksi valittiin Tommi Vihavainen ja hallitukseen Tom Wikberg, Markku Mikkola, Olli Mustonen, Markus Pätilä, Vesa Kaivola ja Anna-Mari Laitila.

Kokouksessa esiteltiin viimeisenä oleellisena osana johtokunnan ehdotukset kunniajäseniksi:
Hannu Maristo – Pitkäaikainen, pyyteetön työ pursiseuramme ja Nokkalan sataman kehittämiseksi.
Paula Launistola – Positiivinen asenne ja virkistystoimikunnassa tehty pitkäaikainen työ, joka on merkittävästi edesauttanut lukuisten onnistuneiden tilaisuuksien toteutumista.
Paavo Peippo – Pursiseuramme toiminnan edistäminen yleisesti sekä yksittäisille jäsenille annetun veneisiin ja veneilyyn liittyvän avun ja neuvonnan muodossa.
Timo Elonen – Pitkäaikainen työ katsastusmiehenä veneilyturvallisuuden varmistamiseksi pursiseurassamme

Kokous kannatti ehdotusta. Seura onnittelee uusia kunniajäseniä!

Kiitos kokoukseen osallistuneille ja onnea matkaan uudelle johtokunnalle