Kauden 24 alkuun

Veneilykausi 2024, on aika aloittaa suunnitelmat.

Venepaikkahakemus
Muista hakea viimeistään 28.2. yllä olevan linkin kautta.

Majaillat
Aloitamme näin talvikauteen uudet Majaillat. Ensimmäisen järjestämme keskiviikkona 17.1.2024 klo 18. Illan aiheena on purjeveneen trimmaus. Ilta sopii kaikille trimmauksesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Whatsapp-yhteisö
Olemme perustaneet oman Whatsapp-yhteisön Espoon Merenkulkijoille. Lähetämme sitä kautta lyhyitä tiedotteita ja muistutuksia ajankohtaisista asioista. Samassa yhteisössä ovat meidän kaikkien jaostojen ryhmät, joissa jäseninä ovat aktiiviset vapaaehtoiset eli puuhahenkilöt. Jos haluat liittyä jaostoon mukaan, ota yhteyttä johtokuntaan.
Yhteisöön tulee oma ryhmä EM:n jäsenille. Muistathan, että siitä ryhmästä muut näkevät yhteystietosi.
Whatsapp-yhteisöön liittymislinkki

Tapahtumakalenteri
Tärkeät päivämäärät löytyvät nyt verkkosivujemme tapahtumakalenterista. Päivitämme sinne pitkin kautta vuoden tapahtumia. Vinkkinä, että tapahtumakalenterista voit siirtää tärkeät asiat omaan kalenteriisi. Voit kysyä lisää EM:n tiedotuksesta vastaavilta.

Hyvää uutta vuotta ja tulevaa veneilykautta!