Kohti kautta 2021 mennään

Johtokunta aloitti vuoden valmistautumalla tulevaan vuosikokoukseen. Korona vaikuttaa edelleen ja tästä syystä kokous pidetään verkossa. Vuosikokous on keskiviikkona 10.2. klo 17.30.
Paikkana etäkokous, tai tarvittaessa Majan pihalla

Kutsu kokoukseen on lähetty. Siitä löytävät ohjeet materiaaleihin, jotka löytyvät Vuosikokous 2021-sivulta. Materiaalit ovat vain seuran jäsenille. Salasana on kutsun mukana.
Viime vuonna jouduimme keskittymään lähinnä koronaan. 2021 laitetaan jälleen asioita aktiivisesti eteenpäin. Tutustu rauhassa materiaaleihin ja tule vaikuttamaan!

Venepaikkahakemukset toimitetaan perinteisesti vuosikokoukseen mennessä. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus käydä keskustelua venepaikoista satamasta vastaavien kanssa.

Sähköt ovat päällä perinteisesti 30.-31.1.2021. Todennäköisesti sähköt kytketään päälle jo perjantaina 29.1.2021. Huomioi, että Espoon kaupungin satamasäännöt kieltävät sähkön valvomattoman käytön veneissä.

Tuleva kausi mennään perinteiseen tyyliin. Lipunnosto on 1.5. Majan pihassa. Enää 104 päivää ja virallinen kausi on julistettu virallisesti avatuksi. Lisää tulevasta kesästä kerrotaan kokouksessa ja Merenkulkija-tiedotteessa sekä täällä netissä.

Suomenlahti tammikuisena viikonloppuna 2021, kuva: Markus Pätilä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *